A Faberlic cégről és a termékekről…

A cég 2003-ban lépett a nemzetközi piacra, és már 41 országban értékesít. Több mint 8000 terméket gyárt, és 32 szabadalommal rendelkezik. A világ illatszer- és kozmetikai társaságainak ranglistáján a Top 100-ban foglal helyet (jelenleg a 25. helyen).

A Faberlic együttműködik vezető európai gyártókkal, pl. olasz dekorkozmetikumok gyártóival, híres francia parfümkészítőkkel, és kizárólag minőségi nyersanyagok beszállítóival dolgozik..

A Faberlic nem végez állatkísérleteket!

Híres, máshol nem kapható termékek…
A cég a szabadalmaztatott oxigéntartalmú kozmetikumok gyártója, amelyek oxigénnel látják el a bőr mélyebb rétegeit.

Az egyedülálló oxigénkomplex (Aquaftem®, Novaftem – O2 ™) képes oxigént juttatni közvetlenül a bőrsejtekbe. Az Aquaftem® oxigénkomplex előállítását és alkalmazását, valamint a kozmetikumok sok más egyedi összetevőjét szabadalmaztatták, és ezek kizárólag a Faberlic kozmetikumok alkotóelemei.

A Faberlic termékek teljes választéka: bőr- és hajápoló termékek, exkluzív francia parfümök, dekor kozmetikumok, környezetbarát tisztítószerek, higiéniai termékek, otthoni és egészségmegőrző termékek, élelmiszrek, gyermek-, női és férfi ruházat, fehérneműk, kiegészítők.

A Faberlicnél dolgozni …

A cég kiváló marketing tervvel rendelkezik, ami alapfeltétele annak, hogy megtaláld a számításodat! A Faberlic nagy múltú, innovatív, megbízható, fizetőképes, és mindent megtesz azért, hogy a lehető legtöbbet tudd kihozni a lehetőségből!

Csatlakozz te is, vásárolj olcsóbban és/vagy keress pénzt a Faberliccel!
A regisztráció ingyenes, és nincs kötelező vásárlás sem!

Itt jelentkezhetsz regisztrációra >> bit.ly/Faberlicjelentkezés
Ha te végeznéd el a regisztrációt, itt teheted meg >> bit.ly/Faberlicvilág

A gyárról…

A vállalat moszkvai gyára több, mint 45 ezer négyzetméteres, és a legújabb technológiával van felszerelve. Saját, európai minőségi szabványokon alapuló gyártással rendelkezik. Faberlic gyár az egyik legnagyobb kozmetikai vállalkozás Oroszországban.

Automatizált gyártási folyamatok, csúcstechnológiák felhasználásával teszik lehetővé a kiváló minőségű termékek előállítását. A Faberlic minden termékét kötelezően tesztelik a GOST és a SanPiN szabványok szerint. A termelés a legkorszerűbb és környezetkímélő csomagoló berendezésen zajlik. A vállalat szerepel a környezetbarát és biztonságos termékek gyártóinak nyilvántartásában.

Minőség és környezetvédelem

A Faberlic garantálja a kizárólag kiváló minőségű termékeket, amelyek megfelelnek az ügyfelek igényeinek. A termékek gyártásában modern technológiákat és egyedi összetevőket használnak, melyek alkalmazása a tudományos kutatások eredményein alapszanak.

A Vállalat által alkalmazott környezetvédelmi alapelvek:

  • eleget tesz az orosz jogszabályok környezetvédelemmel kapcsolatos követelményeinek,
  • figyelemmel kíséri, elemzi a környezetvédelmi követelményeket, és időben reagál a változásokra,
  • megbízható és környezetbarát termelés,
  • csökkenti az ipari hulladék mennyiségét,
  • fokozza a vízkészletek hatékonyságát, csökkentve vízfogyasztást és a vízvezetékek szennyezettségét
  • rendszeresen elemezni a vállalat tevékenységeinek környezeti hatásait
  • fokozza a személyzet környezetvédelemi tudatosságát, és a környezeti szempontok fontosságának megértését,
  • folyamatosan növelni a környezetgazdálkodási rendszer hatékonyságát.

Találatok: 2510