Nézd meg az aktuális Faberlic katalógust! Regisztrált vásárlóként 20-26% (vagy még nagyobb) kedvezménnyel kapod meg a termékeket, és ha szeretnél, lehetsz Tanácsadó, ill. karrier lehetőség is vár rád. A regisztráció ingyenes, és nincs kötelező vásárlás sem!

Csatlakozz te is, vásárolj olcsóbban és/vagy keress pénzt a Faberliccel!

Itt jelentkezhetsz ingyenes regisztrációra >> bit.ly/Faberlicjelentkezés
Ha te végeznéd el a regisztrációt, itt teheted meg >> bit.ly/Faberlicvilág

Faberlic katalógus. Érv. 2022 Febr 7 – Febr 20. között

Florange, exkluzív fehérnemű és fürdőruha kollekció katalógus

Kiváló minőségű olasz fehérneműk, fürdőruhák a Faberlic kínálatában…

Kattints a képre és megnyílik új weboldalon!

DIGITÁLIS katalógus!

A Digitális katalógus jelentősen megkönnyíti a Tanácsadók munkáját, és a vásárlók számára is kényelmes megoldás. A digitális katalógus mindig aktuális lesz, mert a cég minden kampány elején frissíti, aktualizálja. Egyszerűen csak mentsd el magadnak a fenti linket, és mindig lesz aktuális Faberlic katalógusod!

Mire is használható ez a digitális katalógus?

Ha Tanácsadó leszel, csak küldd át a Digitális katalógust a vásárlódnak, aki a termékek képeire kattintva egyszerűen, gyorsan össze tudja állítani majd a rendelését. Az elkészült rendelést pedig a katalógus használatával át tudja küldeni neked: Emailben, Messengeren, Viberen, WhatsApp-on … több lehetőség is van: ahogy szeretnétek.

A digitális katalógus segítségével még tematikus katalógusokat is össze tudsz állítani pillanatok alatt. Ezzel a lehőséggel a specilis ajánlatok után érdeklődő vásárlóidnak tudsz kedveskedni. Ha csatlakozol, természetesen megtanítalak a funkció használatára.

Korábbi Faberlic kampányok katalógusai

Találatok: 3852