Miért érdemes regisztrálnod a Faberlichez?

Regisztráció után kedvezményes áron tudsz vásárolni. A regisztrációtól kezdve minden akcióra, ajándékra, kedvezményre jogosult leszel!

Hogyan tudok rendelni a Faberlictől 20% kedvezménnyel?

A regisztrációt követően azonnal kapsz 20% kedvezményt a termékekre, és az áruházba belépve látni fogod a termékek kedvezményes árát! A 20%-os kedvezmény a 6000 Ft feletti rendelésekre jár (ez tag áron csak 4800 Ft-ba kerül).

Kaphatok-e 20%-nál nagyobb kedvezményt?

Igen! Ha a rendelésed egy kampányon belül eléri az 50 pontot (ez legalább 20 000 Ft értékű rendelés), akkor a következő kampányban minden termékre minimum 26% kedvezményt kapsz. Ezen kívül regisztrált tagként ennél sokszor sokkal nagyobb (45-50-55-70%-os) kedvezményed is lehet.

Kötelező-e értékesíteni?

Nem kötelező! Akkor is lehetsz Faberlic tag, ha kizárólag saját részre, és családod számára vásárolsz, soha, senkinek nem értékesítesz!

Van-e kötelező rendelés?

Nincs kötelező rendelés! Akkor, és olyan értékben rendelsz, amikor, és ahogy szeretnéd!

Regisztrálni szeretnék, mi a teendő?

Több lehetőség közül is választhatsz:

Milyen adatok kellenek a regisztrációhoz?
  • Név
  • Lakcím
  • Telefonszám
  • Email cím
  • Születési dátum
    Az email ne legyen citromail, vipmail indamail, mert ezekre nem megy ki az aktiváláshoz szükséges email.
Miért kell szponzorral regisztrálni?

A mentorod (jelen esetben én) segít neked mindenben. Vannak pl olyan rendelési sajátosságok, és egyéb dolgok, amiket csak akor fogsz tudni, ha van szponzorod, mert a cég nem foglalkozik a tagok mentorálásval.

Ha nem szponzorhoz csatlakozol, akkor sorsolás alapján fog a cég valakihez besorolni, aki lehet, hogy Hollandiábam vagy Üzbegisztánban lakik, tehát esélyes, hogy a nyelvedet se beszéli … így nem fog segítséget jelenteni neked.

Kell-e vállalkozónak lennem?

Ha csak saját részre vásárolsz és/vagy értékesítesz, nem szükséges, hogy vállalkozó legyél, mert a jutalék levásárolható!

Amennyiben komolyabban szeretnél foglalkozni az üzlettel, és nagy összegű jutalékod keletkezik, amit szeretnél a számládra megkapni, akkor ahhoz vállalkozónak kell lenned. Itt azt kell mérlegelned, hogy egy minimum kata havi 25 000 Ft, plusz könyvelő 8-10 000 Ft, tehát neked kell eldöntened, hogy milyen összeg felett érdemes már ezt választanod.

Ha erre kerül a sor, természetesen segítek, én is egyéni vállalkozó vagyok!

Hogy kapom meg a rendelt termékeket?

A csomagot a GLS szállítja, oda, ahova kéred, ha nem vagy otthon, akkor GLS csomagpontra is irányíthatod a csomagot, vagy kérhetsz másik szállítási címet és/vagy időpontot.

Mennyi a szállítási díj?

Szállítási díjak előre utalás esetén
– 0-16499 Ft értékű rendelés esetén 500 Ft
– 16500 -32999 Ft értékű rendelés felett 300 Ft
– 33000 Ft-tól pedig 0 Ft

Szállítási díjak utánvét esetén
– 0-16499 Ft értékű rendelés esetén 800 Ft
– 16500 -32999 Ft értékű rendelés felett 600 Ft
– 33000 Ft-tól pedig 0 Ft

Találatok: 241