Gondoltál már rá, hogy regisztrálsz a Faberlichez? Na de miért éppen hozzám csatlakozz?

Fiatal korom ellenére 2015 óta egyéni vállalkozó vagyok. Egyetemistaként kereskedelmi, és marketing ismereteket szereztem, és nagyon szeretek online dolgozni. Több éves MLM tapasztalattal rendelkezem! Csapatom tagjait édesanyám támogatásával segítem, aki 15 éves online tapasztalattal (MLM, online marketing, webáruház üzemeltetés) rendelkezik, tehát egy rutinos és biztos háttér lesz mögötted.

Sajnos sokan meggondolatlanul csatlakoznak egy céghez, néhány hónap után ráunnak, továbbállnak, a csapatuk pedig segítség nélkül marad. Az ilyen emberek nem tudnak megfelelően segíteni téged, pedig ez az alapja mindennek. Sokan épp azért hagyják abba a munkát, mert eltűnt a szponzoruk. Mi itt leszünk!

A Facebookon van egy Faberlic munkacsoport, és egy chat, ahol segítünk. Folyamatosan közzéteszünk minden olyan infót, ami segíti a munkádat, előre jutásodat. Amint regisztráltál, és felvettük a kapcsolatot a Facebookon, meghívlak a csoportba! A csoportnak akkor is hasznát veszed, ha csak vásárló leszel! Komáromban személyesen is tudunk segíteni, de természetesen mindenhonnan várok jelentkezőket, hiszen 33 európai országból tudsz regisztrálni.

A másik és talán legfontosabb ok: ha hozzám regisztrálsz, nem kezdőhöz csatlakozol. Ahhoz, hogy sikeres legyél – főleg, ha te is szeretnél vezető lenni -, fontos, hogy rendelkezz azzal a tudással, amivel majd a te embereid is előre viszik a csapatodat.

A sikerhez vezető a tudást meg kell szerezned, és át kell tudnod adni, de ha egy kezdőhöz regisztrálsz (vagy olyanhoz, aki nem gondolja komolyan), ez nem fog menni. Túlzás nélkül ki merem jelenteni, hogy nem nagyon találsz olyan szponzort, akitől hozzánk hasonló mértékű támogatást kapsz!

A Facebookon itt találsz meg >>
Bátran vedd fel velem a kapcsolatot, írj, kérdezz, szívesen segítek! Természetesen telefonos elérhetőséget is fogok biztosítani neked, de ide nem szeretném nyilvánosan kitenni a számot.

Csatlakozz te is, vásárolj olcsóbban és/vagy keress pénzt a Faberliccel!
A regisztráció ingyenes, és nincs kötelező vásárlás sem!

Itt jelentkezhetsz regisztrációra >> bit.ly/Faberlicjelentkezés
Ha te végeznéd el a regisztrációt, itt teheted meg >> bit.ly/Faberlicvilág

Találatok: 163