Sokan kérdezik, hogy csak saját részre lehet-e vásárolni?
Természetesen igen! Méghozzá kötelezettség nélkül!

  • Érdekelnek a Fabelic termékek?
  • Szívesen vásárolnál sokkal olcsóbban?
  • Kipróbálnád őket, mielőtt értékesíteni kezdenéd?

Csatlakozz vásárlóink közé, élj a tagoknak szóló rengeteg akcióval, kedvezménnyel!

Ha legalább 6000 Ft értékben vásárolsz a katalógusból (az aktuális digitális katalógust itt találod), akkor azonnal 20% kedvezményt kapsz a termékek árából (Ha nagyobb értékben rendelsz, ennél több kedvezményed is lehet, a részleteket megbeszéljük).

A kedvezőbb vásárláshoz csupán annyi a teendőd, hogy amit eddig is megvásároltál, azt ezután a saját webshopodban vásárold meg, jó minőségben és olcsóbban!

A Faberlicnél rengeteg olyan terméket találsz, amit te és a családod rendszeresen használtok otthon. Pl. tusfürdő, sampon, folyékony szappan, fogkrém, fogkefe, dezodor, mosópor, folyékony mosószer, öblítő, mosogatószer, folttisztító, fehérítő, légfrissítő, vagy például a leggyakoribb tisztítószerek: zsíroldó, fémtisztító, WC tisztító, vízkőoldó, tükör- és üvegtisztító, univerzális tisztítószerek. Sőt konyhai eszközök, ruhák és még sok féle termék található a palettán.

A termékeket nagyon jó áron, és extra kedvező szállítási díjjal tudod megrendelni. Kényelmes, gyors, időt, pénzt takarítasz meg!

Csatlakozz te is, vásárolj olcsóbban és/vagy keress pénzt a Faberliccel!
A regisztráció ingyenes, és nincs kötelező vásárlás sem!

Itt jelentkezhetsz regisztrációra >> bit.ly/Faberlicjelentkezés
Ha te végeznéd el a regisztrációt, itt teheted meg >> bit.ly/Faberlicvilág

Találatok: 486