Ha szeretnél Faberlic Tanácsadó lenni…

Faberlic Tanácsadóként katalógusból tudsz értékesíteni termékeket. A Faberlicnél jellemzően 3 hetes kampányok vannak, 3 hetente 270 oldalas katalógusokból tudsz rendeléseket gyűjteni.

Mindezt úgy, hogy senki nem szabja meg neked, hogy hányszor, mikor és mennyiért rendelj. Nincs semmilyen kötelezettség!

Munkád során az árrés lesz a hasznod, ami 20-26%, vagy akár sokkal több is lehet, mert gyakoriak az 50-70%-os akciók.

A termékekre akkor jár 20% kedvezmény, ha a katalógusból legalább 6000 Ft értékben rendelsz. De ez csak a kiindulási alap! Ha egy kampányon belül legalább 50 pontért rendelsz, akkor a következő kampányban már 26% lesz a hasznod!

*Mennyit Ft az 50 pont? Lásd az oldal alján…

Munkádat egy szuper digitális katalógus is fogja segíteni! Ezzel a katalógussal azok a vásárlók is könnyen össze tudják állítani a rendeléseiket, akikkel nem tudsz személyesen találkozni!

Ösztönzőprogramokkal, promóciókkal, ajándékokkal plusz termékekhez, haszonhoz, bónuszokhoz jutsz.
Nézd meg az aktuális ösztönzőprogramokat >>

Ha ügyes vagy, és sokat értékesítesz, akkor további bevételed is lesz! Kampányonként 100 pont rendelés esetén, az árrésen kívül jutalékod is járni fog neked. A jutalékot kampány zárás után azonnal le tudod vásárolni termékekre!
Ha folyamatosan megtartod VIP tagságodat akkor további kedvezmények várnak!

Csatlakozz te is, vásárolj olcsóbban és/vagy keress pénzt a Faberliccel!
A regisztráció ingyenes, és nincs kötelező vásárlás sem!

Itt jelentkezhetsz regisztrációra >> bit.ly/Faberlicjelentkezés
Ha te végeznéd el a regisztrációt, itt teheted meg >> bit.ly/Faberlicvilág

Munkádat segítik még: rengeteg termékminta, parfümminta, eladást segítő eszközök, marketingterv, felsővezetők és tapasztalt szponzor, Facebook munkacsoportok, vezetői chat, webiroda, különböző jelentések, oktató videók.

Fontos, hogy a csomagokat nagyon kedvező szállítási díjjal kapod meg: Utánvét esetén 6-800 Ft, előre utalás esetén pedig 3-500 Ft a szállítási díj!

faberlic tanácsadó munka eszközök

* Mennyi Ft-ot jelent az 50 pont? Erre nincs egységes szabály, mert termékcsoportonként változik a kapható pontok száma. A kozmetikai termékekre általában az vonatkozik, hogy 400 Ft-onként jár 1 pont, míg a ruházatra pl 800 Ft-onként jár az 1 pont. Tehát egy 50 pontos rendelés 20 000 Ft – 40 000 Ft között mozog, de többnyire az alacsonyabb határhoz van közelebb

Találatok: 466